Costa Calida

Costa Calida

Costa Cálida ”Den Varme Kysten” er et populært område for både turister og fastboende, og er en 250 km lang kystlinje langs Middelhavet som ligger i provinsen Murcia. Området strekker seg fra El Mojón i nord, nær Alicante-provinsen, til Aquilas i sør ved grensen til Almería-provinsen.

To hav langs en kystlinje, Mar Menor og Middelhavet, imponerende klipper, himmelske strender med snøhvite strender, livlige havner og eksotiske viker med krystallklart vann.

320 soldager i året og milde temperaturer, selv om vinteren, med en gjennomsnittlig temperatur på 19°C. Dette er Costa Cálida, et ideelt sted for en avslappende ferie både sommer og vinter.

Costa Cálida gir besøkende muligheten til å bade i to ulike hav. På den ene siden finner man det varme rolige vannet i Mar Menor med strender som Cala del Pino som er ideell for familier. På den andre siden, bare noen få meter unna kan man bade i Middelhavet med strender som Punta del Estacio.

Costa Cálidas hovedstad er Murcia som ofte beskrives som en av de vakreste og mest historiske byer i Spania. Det er et imponerende utvalg av historiske bygninger og steder, inkludert imponerende bymurer og kirker.

Murcia-provinsen produserer mer sitroner enn noe annet område i Spania.

Golf er en populær sport for både besøkende og fastboende. På La Manga finner man den fantastiske 5-stjerners La Manga Golf and Resort som tilbyr tre flotte golfbaner på til sammen over 1500 dekar i et frodig landskap. Det er et av de mest kjente og prestisjefylte feriestedene i verden. Mange profesjonelle sportsklubber bruker anlegget som base for vintertrening, bl.a. det engelske landslaget.

Er man på ferie på Costa Cálida anbefales det å besøke noen av de lokale kystbyene som Santiago de la Ribera, La Manga del Mar Menor, Puerto de Mazarrón, Aguilas og Cartagena.

Tettsteder og byer: Murcia, La Manga, Cartagena, Águilas, Cabo de Palos, Los Alcázares, Mazarrón, SanPedro del Pinatar, Santiago de la Ribera.

Se andre områder

Costa Blanca – Costa Calida – Costa del SolGran Canaria


© Copyright 2015 All rights reserved by Din Formidler