Hvorfor velge oss & referanser

Hvorfor velge Din Formidler?

Din Formidler brenner for å hjelpe deg å finner din drømmebolig på en effektiv, trygg og sikker måte. For å drive et profesjonelt meglerfirma i Spania stilles det høye krav. Din Formidler imøtekommer disse kravene med advokater som sørger for en trygg eiendomsoverdragelse.

  • Du slipper å forholde deg til utenlandske selskap og et annet språk.
  • Vi kan vise deg stort sett alt som er tilgjengelig for salg – noe som betyr at du ikke trenger å forholde deg til flere leverandører.
  • Vi samarbeider kun med seriøse utbyggere som har garantier og forsikringer.
  • Vi guider deg gjennom hele kjøpsprosessen – fra å ordne din visningstur til overtagelse av ditt nye hjem.
  • Vi tilbyr egen eiendomservice som sørger for at boligen er i perfekt stand til enhver tid. De tar seg av nøkkeloppbevaring, utvasking, rensing av basseng, vedlikehold av hage og eventuell oppussing.

Vi mener at alle de ovennevnte faktorene, kombinert med vår unike evne til å finne eiendommer som oppfyller akkurat dine krav og vår generelle profesjonalitet, gjør oss til det beste valget for deg.

Hvorfor vente?

Ta kontakt med oss i dag så vi kan hjelpe deg å finne din drømmebolig.

Noen referanser fra kunder

Trond og Rita:

Fra første møte med Din Formidler og representanten Charly følte vi trygghet og våre ønsker forstått. Charly fant raskt frem til et hus i Ciudad Quesada som var akkurat slik vi ønsket oss.

Kjøpsprosessen gikk knirkefritt, ikke et eneste problem av noe slag dukket opp. I årene senere har vi benyttet Charly som ansvarlig for alt av arbeid i huset og på eiendommen. Vi har bygget på en bodega, satt opp carport, fått laget en flott mur og mye annet.

Dette firmaet anbefales på det varmeste!

Hilsen Trond og Rita.

 

Erlend og Elin:

Vi kjøpte et nyoppusset rekkehus med tre soverom i Monte Azul. Bolig med stor hage og takterrasse like utenfor Ciudad Quesada bare ti minutter fra stranda.

Nå har vi bodd her i en stund og ønsker å takke for all hjelp og bistand.

Så fort vi møttes så Hans Petter hva vi var ute etter, og det er gull verdt nå når vi ser hva resultatet ble. Han viste oss jo plassen “vår” allerede på første visning og visste hvor og hva vi ikke skulle ha.

Etter overtagelsen har vi fått god hjelp av kjempeflotte folk som har hjulpet oss mye. Klimaanlegg er installert, nye låser er på plass og sikkerhetslås til dørene er bestilt.

Hjelpen vi har fått er helt fantastisk!

Tusen takk!

Hilsen Erlend og Elin.

 

Jan:

Din Formidler gjorde en fantastisk jobb med å fornye vårt kjøkken og bad!

I mai 2016 kjøpte vi en liten leilighet i La Mata med god hjelp fra Din Formidler. Både kjøkken og bad hadde behov for å fornyes, og samtidig ville vi fjerne deler av en vegg som skilte kjøkkenet og den lille stua. «Charly» Juan Carlos Gonzales Paredes fra Din Formidler gjorde en strålende jobb med å lede prosessen.

Resultatet ble over forventning: Ikke bare var arbeidet perfekt utført håndverksmessig, og alt rengjort etter jobben. Kjøkken og bad fremsto akkurat slik vi hadde ønsket oss, selv om vi ikke hadde vært til stede under arbeidet. Charly hadde helt klart fanget opp hva vi var ute etter, og styrt arbeidet slik at resultatet ble fantastisk. Stor takk til ham og Din Formidler.

Kan anbefales på det varmeste.

Med vennlig hilsen Jan.


© Copyright 2015 All rights reserved by Din Formidler