Om oss

Om oss

Din Formidler driver med salg av eiendommer i utlandet. Vi har allerede bistått mange nordmenn med å oppnå drømmen om egen bolig langs hele kysten i Spania og på Gran Canaria, og vi utvider stadig våre kunders valgmuligheter med flere og spennende destinasjoner. Vi har en eiendomsportefølje med flere tusen eiendommer i alle variasjoner og prisklasser. Så du vil ha meget store muligheter for å finne din drømmebolig her hos oss.

Våre kunder vil nyte godt av vårt samarbeid med de største og mest seriøse aktørene i markedet. La oss forhandle om betingelser og pris for deg. Vi bistår med vår erfaring, engasjerte og dyktige medhjelpere og norske advokater. Vi tilbyr også norsk forsikring på bil og hus. Sammen har vi spisskompetanse på alle forhold ved kjøp av eiendom i utlandet og vi kvalitetssikrer kjøpsprosessen fra A til Å. I tillegg har vi samarbeid med eiendomservice som kan være behjelpelig når overtagelse av bolig er gjennomført. De ordner med alt fra henting på flyplassen, ivareta boligen når du ikke er til stede, utleie, vasking, m.m.

“Du fortjener det beste”

Å kjøpe et bosted i et annet land er ingen liten sak. Vanligvis er det familiens største økonomiske avgjørelse, –  ved siden av boligen eller boligene i Norge. Vi har mange års erfaring fra det lokale eiendomsmarkedet og vi blir stadig anbefalt til familie og venner av tidligere kunder. Fornøyde kunder er vårt viktigste mål og derfor er vi opptatt av å yte det lille ekstra hver eneste gang vi får anledning. Du skal alltid få det beste hos oss.

I Din Formidler er dette grunnfilosofien – vi skal gjennomføre hele prosessen med den høyeste kvalitet i alle ledd.

«Når dårlige råd er dyre»- kan ikke passe bedre enn i vår bransje. Det holder med et eneste dårlig råd så kan man ende opp med et fullstendig ødelagt sluttresultat.

                                     

“Vi setter pris på å få hjelpe deg slik at du finner boligen du virkelig fortjener.”       “Det skal være trygt å kjøpe bolig i utlandet.”

Dag
bjorn-christian
Eirik
Geir

© Copyright 2015 All rights reserved by Din Formidler