Du kan laste ned vårt prospekt som PDF-fil. Bare fyll ut din kontaktinformasjon og du vil motta prospektet i egen e-posten.Duplex leiligheter og eneboliger i Finestrat

€170 000

Beskrivelse

Fantastisk nytt prosjekt i Finestrat med utsikt ned til Middelhavet. Duplex med 2 soverom og 2 bad i første etasje med privat hage og i hovedetasjen med terrasse.

Duplex Penthouse med 2 soverom og 2 bad privat takterrasse (med mulighet for tredje rom) og hovedetasjen med terrasse.

Village-konseptet har store fellesarealer som ligger på forskjellige nivåer og inkluderer svømmebassenger, lekeplass, padle, kafeteria – Social Beach Club, treningsrom, garderober. Alle strukturerte på ulike nivåer med imponerende murer av naturstein. Et unikt prosjekt som strekker seg gjennom over 50 000 kvm med eksotiske hager.

Dette unike og private feriestedet bygges i området mellom Finestrat Village og den blå flagget Poniente Beach i Benidorm. Designet for de som leter etter en kvalitets bolig eller investering i et område som tilbyr en kombinasjon av ro og avslapning, men samtidig har lett tilgang til et fantastisk utvalg av tjenester og fasiliteter.

Det ligger i et flott område nær kjøpesenteret La Marina og tog til Alicante / Denia (5 min kjøring), 3 golfbaner innen en ti minutters kjøretur (en av dem gangavstand), temapark Terra Mitica og de flotte strendene Cala de Finestrat og Poniente Benidorm ligger bare 5 minutter med bil .

En fem minutters kjøretur i den andre retningen tar deg til den historiske byen Finestrat, hvor du finner et stort utvalg av butikker, barer, supermarkeder, restauranter og kun 40 kilometer fra Alicante og dens internasjonale flyplass.

Lanseringsprisene på disse boligene er mellom €170 000 og €190 000.

I tillegg til denne praktfulle landsbyen finner du to typer villaer:

-Villa Perla og Villa Esmeralda som ligger i en av de beste stedene, med fantastisk havutsikt. Disse to villaene har hver med hver sin egen personlighet en uavhengig tomt med flater på mellom 428 m2 til 524 m2, og et boligareal som varierer fra 322 m2 til 533 m2.

Prisene på disse villaene varierer mellom €518.000 og €580.000.

Kontakt oss for mer informasjon.

Lokasjon

Del Eiendom

Del

© Copyright 2015 All rights reserved by Din Formidler