Du kan laste ned vårt prospekt som PDF-fil. Bare fyll ut din kontaktinformasjon og du vil motta prospektet i egen e-posten.Villa i Puerto Rico

€1 575 000

Beskrivelse

Din Formidler har en glede å presentere deg denne drømmeboligen. Beliggenheten i den øvre delen av Puerto Rico, i en rolig urbanisering med en hyggelige naboer, gjør denne fantastiske villaen et ideelt sted å nyte hverdagene eller slappe av i ferien. De store utendørsområdene er et ideelt sted for å nyte den fantastiske utsikten over havet, solen mesteparten av dagen og nydelige solnedganger.

Mer enn 760 kvadratmeter av tomten inviterer deg til å slappe av under skyggen, sitte på en terrassen med chill out området eller nyte det vakre oppvarmede svømmebassenget med jacuzzi.

Her kan du nyte en lys stue, et moderne kjøkken, fem svært godt fordelt soverom og fem bad-en romslig og komfortabel plass, hvor hvert familiemedlem kan finne sin favoritt sted å slappe av.

Eiendommen har også med alle detaljer som vil gjøre livet ditt her mer behagelig, som privat garasje med automatiske dører, aircondition i alle soverom og stue, belysningsystem, sikkerhetssystem, m.m.

Kontakt oss for mer informasjon og visning.

Vi ser fram til å høre fra deg.

Lokasjon

Del Eiendom

Del

© Copyright 2015 All rights reserved by Din Formidler