Du kan laste ned vårt prospekt som PDF-fil. Bare fyll ut din kontaktinformasjon og du vil motta prospektet i egen e-posten.Enebolig i La Cala de Mijas

€795 000

Beskrivelse

Vi har gleden av å presentere en fantastisk villa i La Cala Golf Resort, bare 6 minutter fra den pittoreske fiskerlandsbyen La Cala de Mijas og stranden.

La Cala de Mijas ligger mellom Fuengirola og Marbella, med bare 25 minutter å kjøre til Malaga lufthavn og mindre enn 20 minutter til Marbella.

Området La Cala Golf Resort er en naturperle og et perfekt sted for de aktive. Med sine 3x 18 hulls golfbaner, tennis baner, hotell med gym og spa samt et flott ridesenter er dette ypperlig sted å bo eller feriere for dem som liker aktivitet. Her finnes også et flott klubbhus med restauranter på golfbanen samt et golf akademi.

Fiskerlandsbyen La Cala de Mijas blir det nærmeste bysentrum. Her finnes alt av restauranter, barer, butikker, banker, post, apotek, alt man har behov for i det daglige, samt blant Costa del Sols beste strender.

Har man lyst på litt mer byliv, så ligger Malaga, Fuengirola, Marbella samt Puerto Banus med sitt jet set liv bare en kort kjøretur unna.

Villaen grenser opp mot golfbanen på den ene siden og har en fantastisk utsikt utover fjellene, landskapet og sjøen på den andre siden. Det ligger sør-sørvest vendt.

Mesteparten av hagen er diverse terrasser med hovedfokus på et flott privat basseng område med dusj og relax område. Det finnes også litt plen, noen frukt trær samt masse vakker beplantning. Alt er dekket av et selvvannings anlegg for å gjøre det enkelt.

I underetasjen er det en stor garasje med plass til flere biler, oppbevaringsplass samt vaskerom. Første etasje består av hall med 6 meter under taket, gjestetoalett, gjesterom med eget bad, kjøkken, stue-spise stue med peis og utgang terrasser.

Andre etasje består av 3 gode soverom med innebygde garderober og egne bad og alle tre har egne balkonger eller terrasser.

Det er varme i alle badegulv, aircondition varm og kald i alle rom, fibernett med wifi og alle skandinaviske tv-kanaler samt solcellepaneler som varmer opp vann.

Ønsker du mer informasjon så kontakt oss gjerne. Vi har også nøkler til huset og viser det gjerne frem.

Velkommen til visning!

Lokasjon

Del Eiendom

Del

© Copyright 2015 All rights reserved by Din Formidler