Visningsreise med Din Formidler

Visningstur med Din Formidler

En visningstur varer fra tre til fem dager og alle våre turer er individuelt tilpasset, så det er bare du og den du eventuelt reiser sammen med som er i fokus.

Når du er på visning med Din Formidler møter du dedikerte eiendomsrådgivere som kjenner områdene og markedet godt. De vet hva som er tilgjengelig til enhver tid helt etter ditt budsjett, dine kriterier, ønsker og behov.

Vår første prioritet er at du skal føle deg trygg på alle måter igjennom hele prosessen; fra før du bestiller tur til overtagelsen av drømmeboligen din. Etter at du har tatt i bruk din nye bolig i varmere strøk vil vår eiendomservice være behjelpelig med det aller meste.

Du vil bli mottatt av din eiendomsrådgiver som henter deg på flyplassen og er tilgjengelig for deg under hele oppholdet, og vi vil ha gjort en grundig jobb med å kartlegge dine ønsker og behov. Når du har bestemt deg for hvilket område du vil trives best i begynner visning av boliger.

Uansett om du er i tidlig fase eller har tenkt tanken på kjøp av bolig i lengre tid anbefaler vi alltid å ta turen til hvor du ønsker å kjøpe for å gjøre prosessen lettere for deg. Når du leter etter prospekter på nettet vil du bare finne et lite utvalg av hva som er tilgjengelig og det er vanskelig å finne rette området uten å være til stede selv. Dette er vi behjelpelig med på en profesjonell og kunnskapsrik måte.

Visningstur med oss vil ha en varighet på tre til fem dager og inkluderer:

  • Transport til og fra flyplassen
  • God veiledning av markedet i de forskjellige områdene
  • Visningsdager med egen erfaren eiendomsrådgiver
  • Hjelp til å finne din drømmebolig på ditt drømmested

Du finner tid som passer best for deg å reise og bestiller flybilletter. Så sender du oss flightnummer, tid for ankomst og retur, og vi vil hente deg eller dere på flyplassen.

Hotell velger og betaler du best selv så får du bo slik du selv ønsker. Vi har også noen fine hotell å anbefale med rabatterte priser som vi kan reservere for deg om ønskelig.

Ønsker du bare visning av enkelte boliger du har funnet på forhånd er det bare å ta kontakt så avtaler vi tid og sted du vil møte oss, eller vi kan hente og bringe deg til avtalt sted.

Vi ser fram til å møte deg på visning med oss.

Har du spørsmål kan du ringe oss på nr. +47 401 40 300 eller fyll ut skjemaet under.

Navn*

Epost*

Telefonnummer*

Din Melding


© Copyright 2015 All rights reserved by Din Formidler